e
Published
4 .apr.2018

De Russische velden worden geinspecteerd

De Productmanagers van DLF bezochten deze week de twee Wereldbekerstadions Luzhniki en Spartak in Moskou samen met lokale fieldmanagers, om te zien of alles er uitziet zoals verwacht, zo'n 2½ maand voor het zomerse voetbaltop-evenement.

Ondanks een lange winter en een late lente zien de twee stadions in Moskou er in het begin van april geweldig uit. DLF-productmanagers bezochten het Luzhniki-stadion, waar 7 wedstrijden - inclusief de openingswedstrijd en de finale gespeeld zullen worden - en het Spartak-stadion. En ze waren blij met wat ze zagen!

De velden zien er fantastisch uit, wanneer de witte hoes die de grassen beschermt tegen de kou, wordt verwijderd om het gras een betere toegang te geven tot lucht en zonneschijn. Het ondergrondse verwarmingssysteem (15-20 graden) helpt de velden ook om de winterperiode in goede vorm door te komen. De teams van fieldmanagers leveren uitstekend werk in beide stadions en het lijkt erop dat de stadions voldoen aan de hoge normen die worden verwacht en zijn vereist voor 's werelds grootste single-sportevenement.


Een blik op het Spartak-stadion in de laatste week van maart. Het zeil wordt verwijderd wanneer de zon schijnt, waardoor het gras zoveel mogelijk licht absorbeert.

 


Luzhniki-stadion met ondergrondse verwarming, kunstmatige verlichtingssystemen en een afdekking ter bescherming van het veld tegen de Russische winter.